Wczytuj臋...
Daily - Restauracja w pudełku
Obserwuj Nas:

COVID-19 Bezpiecze艅stwo

W zwi膮zku sytuacj膮 epidemiologiczn膮 wywo艂an膮 wyst臋powaniem COVID-19 na terenie Polski, wprowadzili艣my szereg usprawnie艅 i procedur, kt贸re minimalizuj膮 ryzyko zaka偶enia oraz gwarantuj膮 bezpiecze艅stwo dla naszych Klient贸w.

Higiena

Przestrzeganie higieny

Nasi pracownicy rygorystycznie przestrzegaj膮 zasad higieny przygotowuj膮c dla Pa艅stwa posi艂ki. Posi艂ki s膮 przygotowywane w rygorze sanitarnym.

Zdrowi pracownicy

Ka偶dy z naszych pracownik贸w, przed rozpocz臋ciem dnia pracy, poddawany jest kontroli temperatury cia艂a. W przypadku temperatury przekraczaj膮cej 38 stopni pracownik nie jest dopuszczony do pe艂nienia obowi膮zk贸w i zostaje odes艂any do domu.

Mierzenie temperatury
Dezynfekcja

Dezynfekcja

Kuchnia w kt贸rej przygotowywane s膮 Pa艅stwa posi艂ki jest regularnie dezynfekowana za pomoc膮 艣rodk贸w chemicznych, kt贸re zapewniaj膮 bezpiecze艅stwo produkcji.